Σόλνα, Σουηδία: Άμεσες δράσεις κατά τη διάρκεια του No Border Camp

Τη νύχτα της 19ης Ιούνη στοχεύσαμε εναντίον των γραφείων της εταιρείας Commuter Security Group (CSG), που βρίσκονται στον δήμο της Σόλνα, στα βόρεια της Στοκχόλμης.

Καταγγέλλουμε την εν λόγω εταιρεία για την παροχή «ασφαλείας» σε κέντρα κράτησης στη Σουηδία, για τη συμμετοχή σε κατασταλτικές επιχειρήσεις εναντίον εμιγκρέδων, ειδικά στο κέντρο κράτησης της συνοικίας του Μάρστα, που έχει χωρητικότητα 100 κρατουμένων.

Συνεπικουρώντας τη σουηδική υπηρεσία μετανάστευσης στην οργάνωση των επιχειρήσεων εγκλεισμού και απέλασης, η CSG εμπλέκεται στον παγκόσμιο ρατσιστικό μηχανισμό που δολοφονεί καθημερινά και είναι υπεύθυνος για τα όσα υποφέρουν χιλιάδες ανθρώπων.

Τη νύχτα της 24ης Ιούνη, στοχεύσαμε επίσης τα γραφεία της σουηδικής υπηρεσίας μετανάστευσης, στον δήμο της Σόλνα. Μία άλλη ομάδα ακτιβιστών είχε ήδη επιτεθεί στο κτήριο μερικές ώρες πριν αναγράφοντας συνθήματα όπως «Όχι στα σύνορα, σταματήστε τις απελάσεις!».

Η σουηδική υπηρεσία μετανάστευσης είναι εξ ολοκλήρου αναμεμιγμένη στο κυνήγι μεταναστών στην Σουηδία και στην Ευρώπη. Συμμετέχοντας στον παγκόσμιο πόλεμο ενάντια στους ξένους, στον οποίο ηγείται η Ευρώπη Φρούριο, η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι ένοχη ρατσισμού, μαζικών εκτελέσεων και πόνου.

Σε αλληλεγγύη με τους εμιγκρέδες, υποσχόμαστε να οργανώσουμε στο μέλλον δεκάδες ακόμα δράσεις ενάντια στο καθεστώς των ευρωπαϊκών συνόρων.

Ας κάψουμε τα σύνορα!

πηγές: 1, 2ενημέρωση στ’ αγγλικά για
συλληφθέντες και διωκόμενους στο πλαίσιο του no border camp