Γαλλία: Αλληλεγγύη στους κρατούμενους για την υπόθεση της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς

Εδώ και πολύ καιρό τα κράτη προσπαθούν να στιγματίσουν και να ποινικοποιήσουν τη δράση των στρατευμένων αναρχικών και των συμπαθούντων παρουσιάζοντάς τους ως τρομοκράτες.

Η γαλλική κυβέρνηση μπορεί να μην το κάνει ακόμα ανοιχτά (αν και το δοκίμασε στην υπόθεση των 9 του Ταρνάκ), αλλά το ελληνικό κράτος έχει εξαπολύσει από το 2008 ανθρωποκυνηγητό εναντίον των αναρχικών κατηγορώντας τους για ό,τι κακό συμβαίνει.

Μετά την αποστολή εκρηκτικών πακέτων από την Ελλάδα προς διάφορους Ευρωπαίους (αν)υπευθύνους (συμπεριλαμβανομένου του πολυαγαπημένου μας Σαρκοζάρα), τρεις σύντροφοί μας συνελήφθησαν και φυλακίστηκαν με απλές υποψίες από την αντιτρομοκρατική. Εμείς, αναρχικοί από το Κλερμόν-Φερράν της Γαλλίας, θέλουμε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας στους συντρόφους μας που είναι φυλακισμένοι μες στα μπουντρούμια των πρωτοπαλίκαρων του Κεφαλαίου.

Επιβεβαιώνουμε επίσης πως αυτό που μας εμψυχώνει είναι το όραμα της ελευθεριακής κοινωνίας και ότι, ώσπου να ξημερώσει αυτή η μέρα, ο αγώνας μας ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας και/ή σκλαβιάς δε θα σταματήσει ποτέ.

Στηρίζουμε όλους τους συντρόφους μας και όλους τους κρατούμενους, πολιτικούς και μη

Κάτω όλα τα κράτη, θάνατος στο Κεφάλαιο

Αναρχικοί από το Κλερμόν-Φερράν της Γαλλίας

(ενημέρωσή μας από AIT-SP)