Μεξικό: Τέταρτη προκήρυξη της ΣΠΦ/ΑΑΟ σχετικά με τις επιθέσεις στη Fabrica Butonia και στο εμπορικό κέντρο Wal-Mart

Προς τους συμμάχους εμπρηστές και ανταγωνιστές
Τέταρτη προκήρυξη από τη ΣΠΦ/ΑΑΟ-Μεξικό (CCF/FAI-M)

Ούτε τσαντισμένοι, ούτε αγανακτισμένοι, ούτε ζήτουλες!
Εμπρηστές σε πόλεμο ενάντια σε κάθε εξουσία!
Όλη μας την αλληλεγγύη στο σύντροφο Γκαμπριέλ Πόμπο ντα Σίλβα!
Γιορτάζουμε δυο μήνες άμεσων επιθέσεων
εναντίον του Κεφαλαίου και του κράτους!

Ενάντια στο σύστημα της κυριαρχίας!

Για τη Συνολική Απελευθέρωση!

Στις 6.23 της χτεσινής μέρας η απελευθερωτική φωτιά έκαψε για άλλη μια φορά εκεί που τους πονάει πιο πολύ, καταστρέφοντας το εμπόρευμα. Η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς (CCF), φράξια της Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας του Μεξικού (FAI-M), τομέας Βερακρούς, έδωσε ζωή στην απελευθερωτική φωτιά στο υποκατάστημα Wal-Mart, επί των λεωφόρων Ουνιβερσιδάδ και Λας Πάλμας στην καρδιά της πόλης του Κοατσακοάλκος, στην πολιτεία της Βερακρούς. Αναλαμβάνουμε αυτήν τη νέα επίθεση για το σύντροφο Γκαμπριέλ Πόμπο ντα Σίλβα (απαχθέντα στη φυλακή του Άαχεν) και απαιτούμε από το γερμανικό και ισπανικό κράτος την άμεση απελευθέρωσή του. Επίσης, στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τη συντρόφισσά μας Ταμάρα, τα συντρόφια της «υπόθεσης βόμβες» στη Χιλή, τα φυλακισμένα συντρόφια της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς στην Ελλάδα και όλους τους συντρόφους απαχθέντες από το κράτος στο Μεξικό και στον κόσμο όλο.

Εδώ και 45 μέρες που μπήκε μπρος αυτός ο νέος συντονισμός της ανταγωνιστικής μάχης, έχουμε χτυπήσει το σύστημα της κυριαρχίας δείχνοντας ότι ο αγώνας είναι εφικτός γιατί το σύστημα είναι ευάλωτο. Αφήνουμε πίσω μας το φόβο και την αγανάκτηση του κάθε ζήτουλα. Περάσαμε στον αποφασιστικό αγώνα ενάντια στην κυριαρχία. Δεν θέλουμε να μεταρρυθμίσουμε το Κεφάλαιο και το κράτος, δεν θέλουμε να αλλάξουμε τους νόμους τους, δεν θέλουμε βελτιώσεις, δεν θέλουμε να μετασχηματίσουμε την τεχνολογία, δεν θέλουμε να μεταμορφώσουμε την κυριαρχία. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ!

Δεν μας ενδιαφέρουν οι υποτιθέμενες διαφορές ανάμεσα στα εκλογικά κόμματα, ούτε και τα ψέματα κι οι υποσχέσεις των Ενρίκε Πένια Νιέτο [Enrique Peña Nieto], Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ [Andrés Manuel López Obrador, γνωστού και με το ακρωνύμιο AMLO], Μαρσέλο Εμπράδ [Marcelo Ebrad] ή της Χοσεφίνα Εουχένια Βάσκες Μότα [Josefina Eugenia Vázquez Mota].

Για μας δεν υπάρχουν διαφορές, γιατί αγωνιζόμαστε ενάντια στην κυριαρχία, είτε αυτή είναι δεξιά ή αριστερή, είτε είναι λαϊκίστικη ή επαναστατική.

Σύντροφοι, έχει φτάσει η στιγμή της επίθεσης· όσοι δεν συντάσσονται με αυτή την επίθεση να κάνουν στην μπάντα. Αυτός είναι ένας αγώνας μέχρι εσχάτων, έως τη Συνολική Απελευθέρωση.

Ούτε τσαντισμένοι, ούτε αγανακτισμένοι, ούτε ζήτουλες!
Όλοι/όλες είμαστε η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς!

Η ΣΠΦ δεν είναι μία ΟΡΓΑΝΩΣΗ ούτε μία μόνο ομαδοποίηση, αλλά η ανταγωνιστική έκφραση της οργής και της απαξίωσης των ανταγωνιστών απέναντι στην κυριαρχία και στους θεσμούς της.

Διάδωσε τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς· το μόνο που χρειάζεσαι είναι όρεξη να αγωνιστείς για τη Συνολική Απελευθέρωση, βενζίνα και σπίρτα.

Έχουμε ξεκινήσει τον πόλεμο ενάντια στην υπάρχουσα τάξη.
Ζήτω η ανταγωνιστική μάχη!

ΣΠΦ/ΑΑΟ-Μεξικό

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

– 15 Σεπτέμβρη, συστήνεται η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς (CCF), φράξια της Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας του Μεξικού (FAI-M), ανάμεσα σε ομάδες συγγένειας και συμμάχους από διάφορες πολιτείες του Μεξικού.

– 16 Σεπτέμβρη, ο Εμπρηστικός Πυρήνας της ΣΠΦ-Πολιτεία του Μεξικού πραγματοποιεί 3 ταυτόχρονες εμπρηστικές επιθέσεις στη συνοικία Άλσε Μπλάνκο της βιομηχανικής ζώνης του δήμου Ναουκαλπάν. Η απελευθερωτική φωτιά κατέστρεψε το εμπόρευμα των Textiles Suburbia, CV Directo και TF Victor, που αναλώθηκαν από τις φλόγες.

– 27 Σεπτέμβρη, οι πυρήνες της Πόλης του Μεξικού έδωσαν ζωή στην απελευθερωτική φωτιά στην αποθήκη που βρίσκεται στη λεωφόρο Πασίφικο, μεταξύ Μιγκέλ Άνχελ ντε Κεβέδο και Έχε 10 Σουρ στο διαμέρισμα Κογιοακάν, στην Πόλη του Μεξικού.

– 28 Σεπτέμβρη, εμπρηστική επίθεση εναντίον των εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων στο Αεροπουέρτο του Conalep (Εθνικού Κολεγίου Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης), που βρίσκονται στην Τερσέρα Σεκσιόν ντε Αρενάλ στο διαμέρισμα Βενουστιάνο Καρράνσα, στην Πόλη του Μεξικού.

– 30 Σεπτέμβρη, σε μια συντονισμένη ενέργεια των πυρήνων της Πόλης του Μεξικού και της πολιτείας του Χαλίσκο, η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς (CCF) επιτέθηκε εναντίον του Κεφαλαίου ταυτόχρονα στην Πόλη του Μεξικού και στο Χαλίσκο, πυρπολώντας το υποκατάστημα Wal-Mart επί της οδού Λουίς Ντονάλδο Κολόζιο στη συνοικία Μπουεναβίστα του διαμερίσματος Κουαουτέμοκ της Πόλης του Μεξικού και το εμπορικό κέντρο Παμπεγιόν στη λεωφόρο Πάτρια στην Γκουαδαλαχάρα του Χαλίσκο.

– 6 Οκτώβρη, εμπρηστική επίθεση σε αποθήκη ξυλείας επί της λεωφόρου Ιντούστρια Νασιονάλ της συνοικίας Άλσε Μπλάνκο στη βιομηχανική ζώνη του δήμου Ναουκαλπάν της πολιτείας του Μεξικού.

– 25 Οκτώβρη, σε μια συντονισμένη δράση ανάμεσα στους πυρήνες της πολιτείας του Μεξικού και τους πυρήνες της πολιτείας της Βερακρούς, η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς (CCF) επιτέθηκε ταυτόχρονα στο Ναοθκαλπάν στην πολιτεία του Μεξικού και στο Κοατσακοαλκός στην πολιτεία της Βερακρούς, πυρπολώντας τη Fabrica Butonia, ξανά στη βιομηχανική ζώνη Άλσε στο δήμο του Ναουκαλπάν, και το υποκατάστημα Wal-Mart στην πόλη Κοατσακοαλκός στην πολιτεία της Βερακρούς.

Αφιερώνουμε αυτές μας τις δράσεις της προπαγάνδας των πράξεων στο σύντροφο Γκαμπριέλ, στο σύντροφο Τορτούγα, στη συντρόφισσα Ταμάρα, στα φυλακισμένα συντρόφια μας στο Μεξικό και στον κόσμο.

Χαιρετισμούς στα συντρόφια των Αυτόνομων Πυρήνων της Άμεσης Επανάστασης (CARI-PGG), στα συντρόφια των Ατομικοτήτων που Τείνουν προς την Αγριότητα (ITS) και σε όλες τις ομάδες της αναρχικής δράσης!

Ζήτω οι εξεγερσιακές και οικοαναρχικές ομάδες στον αγώνα!
Ο αγώνας ξεκίνησε και θα πράξουμε έτσι ώστε να απλωθεί σε κάθε γωνιά.
Είμαστε όλοι συνεργοί της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς!

Ζήτω η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς (CCF)!
Ζήτω η Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία του Μεξικού!
Ζήτω η απελευθερωτική φωτιά και το νικηφόρο μπαρούτι!

Δύναμη, σύντροφοι απαχθέντες για την «υπόθεση βόμβες»!
Δύναμη, φυλακισμένα συντρόφια της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς!
Δύναμη, συντρόφια του Επαναστατικού Αγώνα!
Δύναμη, σύντροφε Τορτούγα!
Δύναμη, συντρόφισσα Ταμάρα!
Δύναμη, σύντροφε Γκαμπριέλ! Είμαστε μαζί σου!

Ενάντια στο τεχνολογικό σύστημα της κυριαρχίας!
Για το γκρέμισμα των φυλακών!
Για τη Συνολική Απελευθέρωση!
Για το διεθνή αναρχικό συντονισμό!
Για την Αναρχία!

Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς/Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία (ΣΠΦ/ΑΑΟ)-Μεξικό
26 Οκτώβρη 2011

πηγή