Μόσχα: Η ΣΠΦ Ρωσίας/FAI-IRF πυρπολεί όχημα της αστυνομίας κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων

Μετά την 4η Δεκέμβρη (ημέρα εκλογών στη Ρωσία), όταν το ρωσικό κράτος επιστράτευσε πολυάριθμες αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις στη Μόσχα, και ο απλός λαός βγήκε στο δρόμο για να φωνάξει «Αρκετά» στα μούτρα των μπάτσων και των διεφθαρμένων γραφειοκρατών σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ρωσίας, οι αναρχικοί ήταν απασχολημένοι με συνελευσιακή δουλειά, οργάνωση και προπαγάνδιση.

Την προηγούμενη εβδομάδα έγιναν αρκετές συγκρούσεις απλών ανθρώπων με την αστυνομία (οι αναρχικοί συμμετείχαν σε αυτές τις μάχες): 1 & 2

Αυτή η «λαϊκή διαφωνία» εκφράζεται όχι μόνο στη Μόσχα, αλλά και στην Αγία Πετρούπολη, στο Νίζνι Νοβγκόροντ, στο Τιουμέν και σε άλλες μεγάλες πόλεις.

Η συστημική αντιπολίτευση κάλεσε σε μαζικό συλλαλητήριο στις 10 Δεκέμβρη. Αυτοί και οι καθεστωτικοί αριστεροί προσπαθούν να καπελώσουν αυτή την κατάσταση και να κατευθύνουν τους δυσαρεστημένους προς τον φιλελεύθερο ρεφορμισμό και τις πασιφιστικές πρακτικές.

Αύριο θα ’ναι η μέρα που παλεύαμε καιρό να δούμε να έρχεται. Αύριο θα ’ναι η μέρα που το ρωσικό καθεστώς αναμένει με φόβο.

Καθώς είμαστε καθ’ όλα ανάμεσα σε αυτούς που βοήθησαν να φτιαχτεί αυτή η κατάσταση, συνεχίζουμε να προωθούμε έναν πιο ριζοσπαστικό χαρακτήρα λαϊκής εξέγερσης.

Στις 9 Δεκέμβρη 2011 πυρπολήσαμε ένα αστυνομικό όχημα. Αλληλεγγύη σε όλους τους ενεργούς αντάρτες, αλληλεγγύη σε όλους τους αναρχικούς επαναστάτες στις φυλακές!

Να προωθήσουμε την αναρχική επανάσταση!
Να καταλάβουμε την κόκκινη πλατεία!

Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, Πυρήνας Ρωσίας, ΑΑΟ/ΔΕΜ

Πηγές: 325 / Occupy Red Square

Η μετάφραση στα ελληνικά έγινε από τα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

No Comments “Μόσχα: Η ΣΠΦ Ρωσίας/FAI-IRF πυρπολεί όχημα της αστυνομίας κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων”