Αθήνα: Εκδήλωση του 98fm, Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2012, ΑΣΟΕΕ

«Ως έννοια πολιτική η αντιπληροφόρηση δεν αρκεί να αντιπροσωπεύει μια αντεξουσιαστική διαχείριση της πληροφορίας. Προϋποθέτει την αυτοοργάνωση ως διαχειριστική δομή του μέσου που την πραγματώνει. Αποδίδει και εξελίσσεται όσο έχει δεσμούς και αναφορές με τα κοινωνικά κομμάτια που επιδιώκουν να συλλογικοποιήσουν τη ζωή τους αντιιεραρχικά ενάντια στον κανιβαλικό ατομικισμό και στην ταξική εκμετάλλευση. Στο μαινόμενο κοινωνικό/ταξικό πόλεμο, τα μέσα αντιπληροφόρησης αποτελούν προκεχωρημένες θέσεις εφόδου ενάντια στα media του ψεύδους».

Μια προσπάθεια να ψηλαφίσουμε τη δύναμη της αντιπληροφόρησης στις ιδιαίτερα οξυμένες, αλλά και πρόσφορες συνθήκες που διανύουμε.

Να ανταλλάξουμε ιδέες, προτάσεις και παρατηρήσεις όλοι όσοι εμπλεκόμαστε –λιγότερο ή περισσότερο– με την υπόθεση της από τα κάτω πληροφόρησης, είτε δημοσιοποιούμε ειδήσεις, είτε παίρνουμε τηλέφωνα από πορείες, είτε πιάνουμε το μικρόφωνο στα χέρια μας…

Θα συμμετάσχουν δίκτυα αντιπληροφόρησης και από τους ανά τον ελλαδικό χώρο αυτοοργανωμένους ραδιοσταθμούς.

Την Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, στις 18.00 στην ΑΣΟΕΕ (Πατησίων 76)
θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-συζήτηση του 98fm με θεματικό άξονα την αντιπληροφόρηση. Θα ακολουθήσει πάρτι οικονομικής ενίσχυσης του σταθμού για την κατασκευή νέου κεραιοσυστήματος με σκοπό τη βελτίωση της εκπομπής του σταθμού στα ερτζιανά της μητρόπολης.

μπροσούρα-εισήγηση της εκδήλωσης