Βαρκελώνη, Καταλονία: Σαμποτάζ σε λέσχη μπουρζουάδων

Την Τρίτη, 24 Γενάρη, πραγματοποιήσαμε μια επίθεση εναντίον της ελιτίστικης λέσχης Arsenal, που βρίσκεται στην πλούσια γειτονιά της Μπονανόβα. Μέσω εμπρησμού του ηλεκτρολογικού πίνακα σαμποτάραμε την εύρυθμη λειτουργία της λέσχης και προκαλέσαμε οικονομικές ζημιές.

Αυτή η ενέργεια αποτελεί κομμάτι της αντεπίθεσής μας ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που επιδεινώνουν ακόμα πιο πολύ τις συνθήκες διαβίωσης των λαϊκών τάξεων. Είναι στις λέσχες κοινωνικής συνεύρεσης των μπουρζουάδων, όπως το κλαμπ Arsenal, όπου οι πολιτικοί και οικονομικοί διευθυντές απολαμβάνουν τις πολυτέλειές τους, κάνουν τα κονέ τους, και κλείνουν συμφωνίες που συνεχίζουν να τσαλαπατούν τις πιο βασικές ανθρώπινες ανάγκες μας.

Όσο στις φτωχογειτονιές ανασαίνει κανείς την μιζέρια και την αγωνία, δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη στις γειτονιές των πλουσίων. Για αυτό, απευθύνουμε κάλεσμα πλαισίωσης των κινητοποιήσεων, των συνελεύσεων και κάθε καμπάνιας κοινωνικών αγώνων, με άμεσες επιθέσεις στις περιοχές της μπουρζουαζίας. Αν βρίσκονται πολύ μακριά για να ακούσουν την κραυγή διαμαρτυρίας της εργατικής τάξης, θα την φέρουμε κοντά στα ίδια τους τα σπίτια, μέχρι τα παραθύρια τους. Μέχρι να πρέπει να εξηγήσουν στα παιδιά τους τι κάνουν στον λαό.

Βαρκελώνη, Γενάρης 2012

πηγή