Γράμμα της καταζητούμενης συντρόφισσας Felicity Ann Ryder, από την παρανομία

Συντρόφια, φίλοι/-ες,

Θα ήθελα να ’χα γράψει νωρίτερα, αλλά δεν είχα καν την ευκαιρία εξαιτίας διαφόρων περιστάσεων. Θέλω να στείλω ένα θερμό χαιρετισμό και να πω ευχαριστώ σε όλους κι όλες που ενδιαφέρθηκαν για μένα και την κατάστασή μου, σε όσους κι όσες έδειξαν αλληλεγγύη στον Μάριο και στο πρόσωπό μου. Αυτές τις δύσκολες στιγμές, σημαίνει πολλά να έχεις ανθρώπους που στέκονται αλληλέγγυοι, είτε από κοντά είτε από μακριά, ακόμα και χωρίς να μ’ έχουν ποτέ γνωρίσει. Στέλνω μια επαναστατική αγκαλιά σε όλους κι όλες εσάς.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι παρ’ όλα τα ψέματα των αστυνομικών αρχών της Πόλης του Μεξικού και των καθεστωτικών μίντια, ούτε με συνέλαβαν ποτέ, ούτε και με είχαν έγκλειστη σε καμιά απ’ τις φυλακές τους. Προσπάθησα να καταλάβω γιατί μπορεί να το είπαν αυτό και για ποιο λόγο κυκλοφόρησαν ψευδείς πληροφορίες, τόσο σε όλο το Μεξικό, όσο και στην Αυστραλία, αλλά σε τελευταία ανάλυση, ως ελεύθερο άτομο, δεν κατέχω το σκεπτικό ενός αξιωματικού της αστυνομίας, και δε θα μπορέσω να καταλάβω. Δε γνωρίζω αν επρόκειτο για μια μάταιη απόπειρα να σπάσουν ή να χειραγωγήσουν τον Μάριο, να μανιπουλάρουν τους συγγενείς μου, ή αν επιχειρούσαν έτσι να φανούν αρκούντως αρμόδιοι στη δουλίτσα τους.

Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι περηφανεύομαι που είμαι Αναρχική, και περηφανεύομαι που είμαι εχθρός της εξουσίας και του κράτους.

Στον αδερφό μου, Μάριο, στέλνω μια γιγαντιαία αγκαλιά, πολλή δύναμη και υγεία. Ξέρω ότι θα κρατήσει πάντοτε ακέραιες τις πεποιθήσεις του, όπως και την επιθυμία του να κατορθώσει τη Συνολική Απελευθέρωση. Θα είμαι πάντα στο πλευρό σου, κομπανιέρο. Θυμήσου: πάντοτε πρόσωπο με πρόσωπο με τον εχθρό!

Στέλνω επίσης ένα θερμό χαιρετισμό στα φυγόδικα συντρόφια Ντιέγο Ρίος και Γκαμπριέλα Κουριλέμ από τη Χιλή. Μια ζεστή αγκαλιά στα συντρόφια της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς και του Επαναστατικού Αγώνα από την Ελλάδα, στα φυλακισμένα αναρχικά συντρόφια στην Ιταλία, στους Μπράουλιο Ντουράν, Λουσιάνο Πιτρονέγιο, Γκαμπριέλ Πόμπο ντα Σίλβα και σε όλους τους αναρχικούς αιχμαλώτους και φυγάδες ανά τον κόσμο.

Ζήτω η Αναρχία!

Φελίσιτυ.

No Comments “Γράμμα της καταζητούμενης συντρόφισσας Felicity Ann Ryder, από την παρανομία”