Επικοινωνία

Για συνεισφορά μεταφράσεων, επιμέλειας-διορθώσεων και/ή πρωτότυπου υλικού προς δημοσίευση, όπως ενημερώσεις από το δρόμο, ανταποκρίσεις από δράσεις, αναλήψεις ευθύνης, κείμενα φυλακισμένων ή διωκόμενων συντρόφων, καλέσματα, μπροσούρες, άρθρα γνώμης, κ.ά.: contrainfo(at)espiv.net

Σηάτλ, ΗΠΑ: Άμεση δράση σε αλληλεγγύη με τον Gabriel Pombo da Silva και τον Dough Wright

Χτες βράδυ (17 Ιούλη) ένα υποκατάστημα της τράπεζας Wells Fargo, στην πόλη του Σηάτλ, κατέληξε με κάμποσα από τα παράθυρά του σπασμένα, σε μια μικρή χειρονομία αλληλεγγύης με τον Γκαμπριέλ Πόμπο ντα Σίλβα, ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος στις γερμανικές φυλακές και διώκεται εκ νέου στο πλαίσιο της «επιχείρησης ευτολμία», και τον Νταγκ Ράιτ, έναν από τους «πέντε του Κλήβελαντ», που πρόσφατα ξεκίνησε μια απεργία πείνας στη φυλακή της κομητείας του Τρουμπούλ, στο Οχάιο. Να μην ξεχάσουμε τα συντρόφια μας πίσω από τα κάγκελα.

πηγή


Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση (18 Ιούλη), ο Νταγκ Ράιτ κατάφερε να αρθεί το καθεστώς απομόνωσης που του είχε επιβληθεί και σταμάτησε την απεργία πείνας. Ο Νταγκ είναι ένα από τα πέντε άτομα που συνελήφθησαν την Πρωτομαγιά 2012 έξω από το Κλήβελαντ με την κατηγορία της απόπειρας καταστροφής μιας γέφυρας με εκρηκτικά. Για να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την υπόθεση των «πέντε του Κλήβελαντ» επισκεφτείτε την ιστοσελίδα αλληλεγγύης.

No comments yet to Σηάτλ, ΗΠΑ: Άμεση δράση σε αλληλεγγύη με τον Gabriel Pombo da Silva και τον Dough Wright

  • Contra Info

    25 Ιούλη 2012: Σύμφωνα με τον καθεστωτικό Τύπο στις ΗΠΑ, ο Anthony Hayne, ένας από τους πέντε του Κλήβελαντ, θα καταθέσει εναντίον των συγκατηγορουμένων του. Εδώ η (ανεπιβεβαίωτη) είδηση περί ρουφιανιάς.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>