Μπουένος Άιρες: Εμπρηστική επίθεση από τον Πυρήνα Οργής της Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας

Φαρμακερή καμπάνια:

Στο πλαίσιο του καλέσματος σε μέρες αγκιτάτσιας και αλληλεγγύης με τα αιχμάλωτα αδέρφια και συντρόφια μας ανά τον κόσμο [21-30 Σεπτέμβρη], αλλά και στο συγκεκριμένο πλαίσιο μέσα στο οποίο μας έλαχε να επιβιώνουμε εδώ στο Μπουένος Άιρες, πυρπολήσαμε ένα καινούριο αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen και χρώματος κόκκινου, ιδιοκτησίας της ταξιαρχίας ερευνών του 7ου αστυνομικού τμήματος, επί των οδών Ιριγκόγιεν και Χουχούι.

Πλησιάζουμε…

Να ξέρετε, συνένοχοι του κράτους και της σιδηροδρομικής εταιρείας TBA, ότι θα σας επιτεθούμε σε εκδίκηση των δολοφονημένων της σιδηροδρομικής γραμμής Σαρμιέντο, όπως και για την αύξηση των εισιτηρίων που επιβάλλετε σε όσους δεν χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική κάρτας επιβίβασης (SUBE), μέθοδο καταγραφής και κοινωνικού ελέγχου. Μάθετε ότι θα επιτεθούμε στα γουρούνια τους επιχειρηματίες που μας πουλάνε δηλητηριώδη σκουπίδια για τρόφιμα. Και πάνω απ’ όλα, ακούστε το καλά εσείς τα γουρούνια της αστυνομίας, ότι είστε οι σκλάβοι των πλουσίων που δεν κάνετε τίποτα άλλο, παρά να δολοφονείτε, να βασανίζετε, και να φυλακίζετε. Θα είστε οι πρώτοι που θα πέσουν.

Δύναμη και αξιοπρέπεια για όλα τα κρατούμενα συντρόφια, σε Ιταλία, Βολιβία, Χιλή, Μεξικό, Ελλάδα, Ελβετία, Ινδονησία, Γερμανία, Ρωσία…

Πόλεμο στην μπατσαρία πάντα!

Πυρήνας Οργής/Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία