Μπουένος Άιρες: Οι Φίλοι της Γης/Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία πυρπολούν περισσότερα από 100 οχήματα πολυτελείας

Ενημερώνουμε ότι τον Νοέμβρη που πέρασε πυρπολήθηκαν περισσότερα από 100 οχήματα πολυτελείας στην πόλη του Μπουένος Άιρες, και συγκεκριμένα στις γειτονιές της Ρεκολέτα, Παλέρμο, Μπελγράνο, Νουνιές, Βίγια Ουρκίσα και Βίγια Ντεβότο, χάρη στην εμπρηστική δράση ανώνυμων χεριών που αυτοαποκαλούνται Φίλοι της Γης/ΑΑΟ.

Επιπλέον, το αυτοκίνητο που φούντωσε στις 2.30 του Σαββάτου, 8 Δεκέμβρη, επί της λεωφόρου Κορονέλ Ντίας 1700, όπως και το μεταγωγικό της 21ης κομισαρίας της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Αργεντινής που πυρπολήθηκε λίγα λεπτά μετά σε απόσταση 5 τετραγώνων, αλλά και η εμπρηστική επίθεση στην αντιπροσωπεία Volkswagen στις 3.30 της Κυριακής, 9 Δεκέμβρη, επί της λεωφόρου Σαν Μαρτίν 6700, συνιστούν χειρονομίες απελευθέρωσης για όλα τα πλάσματα αυτού του κόσμου που υπόκεινται στην καταπίεση και εκμετάλλευση του συστήματος που μας καταδυναστεύει όλους μας.

Ελπίζουμε τον Δεκέμβρη να γαμηθούν ολότελα οι υποκριτικές και φασιστικές γιορτούλες των κωλοχριστιανών, που θα αγρυπνούν μπας και τους ξεγλιστρήσει απ’ τα χέρια τους ό,τι πιο σημαντικό διαθέτουν.

Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό ώστε η φωτιά μας να πετύχει και τα αυτοκίνητα, και τις τράπεζες, και τα αστυνομικά τμήματα, και τις πρεσβείες σας, και εσάς τους ίδιους ακόμα.

Παροτρύνουμε τους λοιπούς πυρήνες της FAI που δρουν σε αυτή την περιοχή να συμμετάσχουν στην αντεπίθεση ενάντια σε κράτος και Κεφάλαιο, με τον τρόπο που τους φαίνεται καλύτερος να πραγματωθεί η άμεση αναρχική δράση.

Τα χτυπήματα που δίνουν οι διάφοροι τομείς της εξουσίας εναντίον των συντρόφων μας δεν πρόκειται να συγκρατήσουν τις ανατρεπτικές πρακτικές που εξαπλώνονται σε όλες τις επαναστατημένες καρδιές.

Υγεία και αναρχία σε όλους όσους αγωνίζονται, και ειδικότερα στα αιχμάλωτα συντρόφια σε Ελλάδα, Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Ελβετία, Ινδονησία, Μεξικό, Χιλή και Βολιβία.

Να εξαπλωθεί το χάος και η απελευθερωτική φωτιά!

Φίλοι της Γης / Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία