Τομοχόν, Ινδονησία: Εμπρησμός αλληλεγγύης από Πυρήνα Αργυρού/Διεθνή Συνωμοσία Εκδίκησης (FAI-FRI)

Χθες τη νύχτα (10.1.2013) το ξανακάναμε. Πραγματώσαμε μια άμεση δράση βασισμένη στις επαναστατικές μας αξίες, ως μηδενιστών, ως ατομικιστών, κι ως έκφραση του μίσους γι’ αυτή την κοινωνία. Καλυμμένοι/-ες απ’ τη νυχτιά, πυρπολήσαμε ένα ιδιωτικό όχημα στο Τομοχόν (κωμόπολη του βόρειου Σουλάβεζι), που ανήκε σε άγνωστο πρόσωπο. Ήταν ένα όχημα παρκαρισμένο δίπλα στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της κωμόπολης. Ένα αυτοκίνητο σύμβολο σκλαβιάς, οικοκαταστροφής και της απουσίας νοήματος της ζωής.

Θαρρούμε πως μέσα απ’ την άμεση δράση μπορεί κάθε επαναστάτης και επαναστάτρια να μιλήσει, ακόμα κι όταν τους χωρίζουν ολάκερες ήπειροι και σύνορα εθνών-κρατών. Θαρρούμε πως οι επαναστατικές πράξεις μιλάνε βροντερά και φτάνουν ως τ’ αδέλφια μας της Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας και του Διεθνούς Επαναστατικού Μετώπου.

Αφιερώνουμε τη δράση μας στον αδελφό μας ένοπλο αντάρτη Παναγιώτη Αργυρού –επαναστάτη και περήφανο μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς (Ελλάδα)– ο οποίος χρειάστηκε να χειρουργηθεί ύστερα από μια πτώση. Όταν ακούσαμε αυτό το νέο, μας μάτωσε την καρδιά. Τυλίξαμε ένα αυτοκίνητο στις φλόγες για να στείλουμε τους θερμότερους επαναστατικούς μας χαιρετισμούς σ’ εσένα, σύντροφε. Για να ξέρουνε οι εχθροί μας ότι κανένας επαναστάτης δε θα μείνει μόνος. Δύναμη, αδελφέ! Διά πυρός σού ευχόμαστε υγεία.

Στ’ άλλα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς και στον επαναστάτη αναρχικό Θεόφιλο Μαυρόπουλο: κανείς σας δεν πρόκειται να μείνει μοναχός ποτέ. Οι πράξεις μας είναι και δική σας εκδίκηση συνάμα.

Δε λησμονούμε τους αδερφούς μας στην Ιταλία που ’χουν απαχθεί απ’ το κράτος και κρατούνται πίσω απ’ τα σίδερα. Στον Αλφρέντο Κόσπιτο και στον Νικόλα Γκάι. Οι καρδιές μας είναι πάντοτε κοντά και στους δυο σας.

Στέλνουμε επίσης τους επαναστατικούς μας χαιρετισμούς στη Βίλα Αμαλίας και σε όλους τους απελευθερωμένους χώρους που υπέστησαν την εισβολή των εχθρών μας. Σε όλους τους καταληψίες που ’ναι αιχμάλωτοι απ’ τα γουρούνια του κράτους. Η γενναιότητά σας μας εμπνέει για να κρατάμε το κεφάλι ψηλά. «Φωτιά» είναι ο τρόπος που προφέρουμε εμείς την αλληλεγγύη.

Και σε όλους τους αναρχικούς ομήρους: στον Ιβάν και στην Κάρλα, στον Φρέντυ, Μαρσέλο και Χουάν, στη Χιλή· στον Χένρυ στη Βολιβία· στον Τζων Μπάουντεν (στο Ηνωμένο Βασίλειο), στον Γκαμπριέλ Πόμπο ντα Σίλβα (στη Γερμανία), στον Μάρκο Καμένις (στην Ελβετία) και σε όλα τ’ άλλα κρατούμενα συντρόφια ανά τον κόσμο. Αυτή η φωτιά είναι μια μεταφορά από τις αγκαλιές μας που ’ναι γεμάτες σεβασμό, αλληλεγγύη και οργή ενάντια στην εξουσία.

Υγεία!

Πυρήνας Αργυρού
Διεθνής Συνωμοσία Εκδίκησης
Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο
Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία