Νέα Υόρκη: Επίθεση στη Marathon Bank σε αλληλεγγύη στα συντρόφια στην Ελλάδα

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τη χθεσινοβραδινή επίθεση (15.1.2013) σε υποκατάστημα της Marathon Bank στο Μπρούκλυν. Μέσω αυτής της δράσης στέλνουμε ένα μήνυμα επαναστατικής αλληλεγγύης στα 166 συντρόφια που είτε συνελήφθησαν είτε προσήχθησαν κατά τις τελευταίες δυο βδομάδες στην Αθήνα.

Η Marathon Bank –που ’χει υπάρξει θυγατρική του μεγάλου ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς– επιλέχθηκε ως στόχος με το σκεπτικό ότι, σε τελευταία ανάλυση, κάθε απομεινάρι ανεξαιρέτως του ελληνικού Κεφαλαίου θα πρέπει να θεωρείται υπόλογο για την υφέρπουσα λευκή τρομοκρατία που έχει τεθεί σε διαρκή ισχύ απ’ τον κατασταλτικό μηχανισμό του ελληνικού κράτους.

Η χθεσινοβραδινή επίθεση επιζητεί να καταδείξει το αίτημα της υπέρβασης της αλληλεγγύης πέραν των αυθαίρετων (μολαταύτα κατασταλτικών) συνόρων που επιβάλλουν οι κυρίαρχοι αυτού του κόσμου. Γι’ αυτόν το λόγο, αφιερώνουμε επίσης αυτή την ενέργεια στην Κέρρυ Καννήν, απευθύνοντας επ’ ευκαιρία τους επαναστατικούς μας χαιρετισμούς και σ’ αυτό το συντρόφι, που αγωνίζεται ενάντια στη σύγχρονη ιερά εξέταση η οποία λαμβάνει χώρα εδώ, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, και δε γνωρίζει μήτε όρια μήτε φραγμούς.

Πόλεμο στον πόλεμο του κράτους!

πηγή