Ελλάδα: Κείμενο του φυλακισμένου αναρχικού Παναγιώτη Αργυρού

Όπως έχει γίνει γνωστό, τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου του 2013 υπέστην σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι μετά από ατύχημα. Ακολούθησαν δύο διαδοχικές επεμβάσεις στο κεφάλι μου και παραμονή τριών μηνών σε διάφορα νοσοκομεία. Εδώ και καιρό, φυσικά, έχω διαφύγει τον κίνδυνο και είμαι σε στάδιο ανάρρωσης αναμένοντας μια τελευταία επέμβαση αποκατάστασης στο κεφάλι. Τώρα βρίσκομαι ξανά ανάμεσα στους συντρόφους μου και τα αδέρφια μου της ΣΠΦ, γεγονός που από μόνο του με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα.

Σιγά σιγά αποκτώ εικόνα για το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου και αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εκείνους που στάθηκαν δίπλα μου με διάφορους τρόπους, από την αιμοδοσία (που μου ήταν απαραίτητη) μέχρι την οικονομική ενίσχυση για την κάλυψη ιατρικών εξόδων.

Ξεχωριστή θέση έχουν όμως στην καρδιά μου οι σύντροφοι από τη Διεθνή Συνωμοσία Εκδίκησης FAI/IRF που πυρπόλησαν ιδιωτικό όχημα στην Ινδονησία, και οι σύντροφοι από τον Αντιεξουσιαστικό Εξεγερσιακό Πυρήνα FAI/IRF που επιτέθηκαν με εμπρηστικούς μηχανισμούς στο κτήριο της εθνικής ένωσης σωφρονιστικών υπαλλήλων και παλαιότερα σε εγκαταστάσεις των χιλιανών δεσμοφυλάκων στη Χιλή, για την πολύ μεγάλη τιμή που μου έκαναν να δώσουν το όνομά μου στους πυρήνες άμεσης δράσης που ανέλαβαν την ευθύνη για αυτές τις αναρχικές επιθέσεις ενάντια στην κυριαρχία. Αδέρφια, να ξέρετε πως είστε στη σκέψη μου και πως αυτές οι ενέργειες με συγκίνησαν βαθύτατα. Μακάρι η φωτιά της Εξέγερσης και της Αναρχίας να κρατάει πάντα ζεστές τις καρδιές σας και τα χέρια σας οπλισμένα απέναντι στους εχθρούς της ελευθερίας.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες εκείνες τις ομάδες άμεσης δράσης σε Ελλάδα και εξωτερικό που ενδιαφέρθηκαν για την κατάστασή μου και μου ευχήθηκαν καλή ανάρρωση.

Με χαρά μου διαπιστώνω πως όλο αυτόν τον καιρό το εγχείρημα της FAI/IRF παραμένει δυναμικό και ενεργό. Θέλω να ελπίζω πως στο μέλλον θα γιγαντωθεί η έντασή του, και η διάχυσή του θα προκαλεί φόβο στους εξουσιαστές παγκοσμίως.

ΖΗΤΩ Η FAI/IRF
ΖΗΤΩ Η ΜΑΥΡΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ

Παναγιώτης Αργυρού
Μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς

No Comments “Ελλάδα: Κείμενο του φυλακισμένου αναρχικού Παναγιώτη Αργυρού”