Ώκλαντ, ΗΠΑ: Διαδήλωση αλληλεγγύης σε φυλακισμένους απεργούς πείνας

4 Ιούλη – Διαδήλωση θορύβου σε αλληλεγγύη στους φυλακισμένους απεργούς πείνας του Πέλικαν Μπέυ

Προσυγκέντρωση στην πλατεία Όσκαρ Γκραντ (14th & Broadway) του Ώκλαντ απ’ τις 8μ.μ.

Η απεργία απ’ τα μεροκάματα και η απεργία πείνας ξεκινούν στις 8 Ιούλη

Λευτεριά σ’ όλους τους κρατουμένους!
Καταστροφή της κοινωνίας-φυλακής!

Για δεύτερη φορά μέσα στα τελευταία δύο χρόνια, οι υπό απομόνωση κρατούμενοι του Πέλικαν Μπέυ (Pelican Bay) καλούν σε απεργία πείνας μέχρι να ικανοποιηθούν τα πέντε κεντρικά τους αιτήματα για καλύτερες συνθήκες και επίσης το τέλος της επ’ αόριστον απομόνωσης στις πτέρυγες SHU.* Η απεργία τους έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 8 Ιούλη 2013, και φαίνεται από τώρα πως μπορεί να εξαπλωθεί σαν πυρκαγιά στις φυλακές της Καλιφόρνιας και πέρα απ’ αυτές. Κάποιοι κρατούμενοι προγραμματίζουν επίσης απεργία από την εργασία, για να συμβάλλουν στον αγώνα.

Τώρα είναι η στιγμή να δείξουμε τη δική μας αλληλεγγύη σ’ αυτούς που εξεγείρονται ακόμα και στις πιο καταπιεστικές και ελεγχόμενες συνθήκες. Ο αγώνας τους αποτελεί έμπνευση για όλους όσοι αντεπιτίθενται.

Όλοι κι όλες στους δρόμους στις 4 Ιούλη, 8 με 10 το βράδυ.
Φέρτε φασαριόζους, πανό, φίλους, συντρόφους!

Πηγή: bayofrage μέσω anarchistnews.org

Κάποιοι από τους μακροχρόνια φυλακισμένους είναι αναρχικοί – δείτε σχέδιά τους εδώ. Περισσότερες πληροφορίες (στ’ αγγλικά): α, β.

* Εννοεί τις πτέρυγες υπερ-υψίστης ασφαλείας, χωρίς παράθυρα, στοιχειώδεις παροχές κ.τ.λ., όπου δεκάδες κρατουμένων βρίσκονται στην απομόνωση ακόμα και επί δεκαετίες, χωρίς κάποιο κριτήριο για την παράταση της απομόνωσής τους.

No Comments “Ώκλαντ, ΗΠΑ: Διαδήλωση αλληλεγγύης σε φυλακισμένους απεργούς πείνας”