Αθήνα: Να διαχύσουμε τη δράση για τη Γη και για τη λευτεριά

Εν όψει της αναρχικής συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της 11ης Ιούνη στο πάρκο Βουτιέ, στα Άνω Πετράλωνα, αναρτήσαμε πανό σε διάφορα σημεία της Αθήνας.

Στα κάγκελα του Πολυτεχνείου, επί της Πατησίων, πανό σε ελληνικά και ιταλικά με αναφορά στους αγώνες που λαμβάνουν χώρα στην Ιταλία ενάντια στην κατασκευή της υπερταχείας TAV στην κοιλάδα της Σούζα και ενάντια στην εγκατάσταση του συστήματος στρατιωτικών τηλεπικοινωνιών MUOS στη Σικελία: «Το σαμποτάζ είναι φίλος όσων αγωνίζονται // Από την Αθήνα μέχρι το Κιομόντε, πόλεμο στον πόλεμο της κυριαρχίας // NO MUOS, NO TAV».

Στα κάγκελα του Πολυτεχνείου, επί της Στουρνάρη, νεολουδίτικο πανό που γράφει: «Αγριολούλουδα και ξερό ψωμί // Καλέμι και σφυρί για κάθε μηχανή».

Στην πλατεία Εξαρχείων πανό σε γερμανικά, ελληνικά και ισπανικά με αναφορά στον αγώνα προς υπεράσπιση του δάσους Χάμπαχ στη Γερμανία που απειλείται με ισοπέδωση από τα ορυχεία λιγνίτη: «Το Χάμπαχ θα μείνει // Σαμποτάζ στη βιομηχανία εξόρυξης και ενέργειας // Μήνας για τη Γη κι ενάντια στο Κεφάλαιο». Στις 11/6 θα υπάρξει ενημέρωση για αυτή την υπόθεση από συντρόφια από τη Γερμανία.

Στα κάγκελα του παλιού Χημείου, επί της Χαριλάου Τρικούπη, πανό με το σύνθημα-κάλεσμα της συνάντησης: «Λευτεριά στη Γη – Φωτιά στη φυλακή».

Στο Δημόσιο Σήμα, στον Κεραμεικό, πανό σε ελληνικά και γερμανικά που γράφει «Λευτεριά στον Μάρκο Καμένις», οικοαναρχικό σύντροφο μακροχρόνια έγκλειστο στα ελβετικά κάτεργα, του οποίου η αίτηση για υφ’ όρων αποφυλάκιση απορρίφθηκε για πολλοστή φορά από τις Αρχές.

Στην πλατεία Μερκούρη, στα Άνω Πετράλωνα, πανό σε ισπανικά κι ελληνικά σε αλληλεγγύη στον Μάριους Μέισον, τρανς αναρχικό αιχμάλωτο στις ΗΠΑ και ενα στάμπο στα αγγλικά με τις βασικές πληροφορίες του καλέσματος: «Λευτεριά στον Μάριους Τζέικομπ Μέισον // Μάριους κράτα γερά, ως τη λευτεριά».