Πόλη του Μεξικού: Επίθεση σε γραφεία της SEDATU

Περασμένα μεσάνυχτα…

Μαύρος Ιούνης. Κατά τις τρεις τα ξημερώματα της 6ης Ιούνη 2015 τοποθετήσαμε έναν εκρηκτικό μηχανισμό φτιαγμένο με βάση δυναμίτη που εξερράγη επιτυχώς στα γραφεία της SEDATU (Γραμματείας Αγροτικής, Χωροταξικής και Αστικής Ανάπτυξης) επί της λεωφόρου Ρεβολουσιόν, σχεδόν στη συμβολή με την οδό Ρίο Μιξκοάκ, στην Πόλη του Μεξικού. Η έκρηξη κατέστρεψε την μπροστινή τζαμαρία του κτηρίου.

Στο Μεξικό η εν λόγω Γραμματεία −αν και με ποικίλα ονόματα− είναι υπεύθυνη για το επισφράγισμα της μετατροπής της φύσης και της γης σε εμπόρευμα, καθιστώντας ως νόρμα την ανέχεια και τη βία προς όφελος της διαδικασίας συσσώρευσης κεφαλαίου. Γι’ αυτό επιλέξαμε να επιτεθούμε εναντίον αυτού του συμβόλου, μιας κι αυτή τη στιγμή στο Μεξικό όλη η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από τις επικείμενες εκλογές, όπου στην τελική όποιος βρεθεί «από πάνω» μπορεί να το κάνει μόνο αν υπάρχει κάποιος διατεθειμένος να υπακούσει, μόνο αν υπάρχει κάποιος διατεθειμένος να είναι «από κάτω». Εμείς ΔΕΝ υπακούμε, ΔΕΝ είμαστε από κάτω, εμείς μιλάμε από την μπάντα της φούριας και της οργής. ΕΜΕΙΣ ΕΦΟΡΜΟΥΜΕ ΜΕΤΩΠΙΚΑ.

Είμαστε ένα σύνολο από μάγισσες ενωμένες σε αναρχικούς φεμινιστικούς εξεγερσιακούς πυρήνες συγγένειας. ΔΕΝ έχουμε καμία σχέση με καμιά άλλη ομάδα. Γεννηθήκαμε ως ομάδα στις 25 Αυγούστου 2014, όταν πυροδοτήσαμε εκρηκτικούς μηχανισμούς σε γραφεία του Κόμματος Εθνικής Δράσης (PAN) στην Πόλη του Μεξικού και τοποθετήσαμε έναν ακόμα στην εκκλησία του Λορέτο στο ιστορικό κέντρο της ίδιας πόλης. Θα συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι.

Μια χαρά μήνας είναι ο Ιούνης, κι έχει και τριάντα μέρες…

Καταγγέλλουμε επίσης τον τόσο ποταπό τρόπο με τον οποίο τα μέσα επικοινωνίας αποσιωπούν την επίθεση και την αντίσταση.

Αλληλεγγύη στους συντρόφους αιχμάλωτους σε Χιλή, Ιταλία, Ελλάδα και Ισπανία. Εδώ είμαστε, σύντροφοι.

Αλληλεγγύη στους συντρόφους Μάριο Λόπες και Κάρλος Λόπες. Εδώ είμαστε, σύντροφοι.

ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ, ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ.

Πόλη του Μεξικού, 7 Ιούνη 2015

Λούπε η Καμελίνα
για τον πυρήνα διάχυσης
του άτυπου φεμινιστικού κομάντο αντεξουσιαστικής δράσης
(COFIAA)