Βερολίνο: Πυρπόληση γαλλικού διπλωματικού οχήματος από πυρήνα της FAI

Ας μιλήσουν τα σήματα καπνού… Φόκο σε γαλλικό διπλωματικό όχημα

Ένα βράδυ παγερό, με όπλο μας έναν εμπρηστικό μηχανισμό, τριγυρίσαμε στους δρόμους του Βερολίνου γυρεύοντας έναν στόχο που θα πέρναγε το μήνυμα ότι έχουμε επίγνωση και είμαστε αλληλέγγυοι/ες των αγώνων που διεξάγουν άγνωστα συντρόφια μας κατά του αποθετηρίου ραδιενεργών αποβλήτων του Cigéo στο δάσος της Μπυρ, στη ZAD και συνολικά ενάντια στο γαλλικό καθεστώς έκτακτης ανάγκης. Και ότι λογαριάζουμε κι άλλες αναρχικές παρεμβάσεις στην ευρωπαϊκή ήπειρο ως άξιες υποστήριξης, όπως για παράδειγμα τον Επαναστατικό Αγώνα στην Ελλάδα.

Γι’ αυτό, τη νύχτα που μας πέρασε, πυρπολήσαμε ένα διπλωματικό όχημα της γαλλικής πρεσβείας επί της Βίλμανταμ στο Σαίνεμπεργκ, θέλοντας να στείλουμε χαιρετισμούς στον Νταμιάν Καμέλιο, αιχμάλωτο στη Γαλλία, και στις πρόσφατα συλληφθείσες στην Αθήνα Πόλα Ρούπα και Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, που για τη λευτεριά τους πρέπει να πολεμηθούν όλα τα κράτη, πράγμα για το οποίο θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε επιμελώς.

Απευθύνουμε επίσης κάλεσμα να επωφεληθούμε της G20 στο Αμβούργο για συντονισμό της θεωρίας και της πράξης μας ώστε, και πέρα από τη σύνοδο τον Ιούλη, να περάσουμε σε μια διαρκή αναρχική επίθεση σε όλα τα πεδία.

Εννοείται πως ο σκατάς απ’ τη Γαλλία, που πρόκειται να εκπροσωπήσει το καθεστώς του στο πλαίσιο της G20 στο Αμβούργο, είναι το ίδιο ανεπιθύμητος εκεί όσο και κάθε άλλος εκ των ισχυρών. Όσο για τους διπλωμάτες του Βερολίνου, τους συμβουλεύουμε να πάνε να κρυφτούνε σε Φρουρούμενες Κοινότητες.

Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία – „Πυρήνας Ρεμί Φραις
Βερολίνο, 6 Φλεβάρη 2017